World of Technology and Science 2016

image

Van 4 t/m 7 okt 2016 is de beurs World of Technology & Science (WoTS) in de Jaarbeurs Utrecht. Deze interessante beurs combineert meerdere technologie gebieden en bestaat daarom uit vier ‘werelden’: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. Elke branche heeft een eigen identiteit, expositieprogramma en beursprojecten.

Engineering Spirit is te vinden in de ‘World of Electronics’ op stand 9A012 en verzorgt tevens 2 lezingen in de seminar sessies:

Online Monitoren & Maintenance (Vrijdag 7 okt. van 9:00-12:30)

Zorg je nog wel ‘even’ voor beveiliging?

Safety en security van data in het ontwerp

Bij communicatie tussen apparaten is in het verleden weinig aandacht besteed aan afluisterbaarheid en inbraak gevoeligheid. Dan moest er achteraf nog even een beveiligings-sousje overheen.
Wat zou het effect zijn wanneer een hacker jou database uitleest of vult met nep-gevens?
Zou je bedrijf het overleven?
We bespreken encryptie, authenticatie en aandachtpunten voor een goed beveiligde oplossing voor vooal wireless systemen.

door: Sander Kool, Engineering Spirit

Klik hier om gratis inschrijven voor een beursbezoek én voor de seminars.

Embedded vs PLC  (Donderdag 6 okt. van 9:00-12:30)

The Explosive Case

Deze case beschrijft een monitoring system in een omgeving van gas en olie dampen. Vanwege het potentiële explosiegevaar zijn extra maatregelen nodig. Met een redelijk productie aantal in het vooruitzicht, heeft het voordelen eigen elektronica te maken.
Engineering een aaneenschakeling van keuzes. En elk pad levert zijn eigen voor- en nadelen. Een verkenning van eigen PLC elektronica en explosiveiligheid.

door: Sander Kool, Engineering Spirit

Klik hier om gratis inschrijven voor een beursbezoek én voor de seminars.

WoTS 2016 - World of Electronics