Videos/Seminars over elektronica en besturingen

Videos

Om u te helpen bij uw keuzes, bieden we u een aantal videos aan.

Het betreft onderwerpen als elektronica ontwikkeling en wat daarbij komt kijken en besturings elektronica en de ontwikkeling daarvan.

Wilt u meer weten? Bel of stuur een bericht.

Videos

Ontwikkeling van elektronica bij Engineering Spirit | Engineering Spirit BV

Ontwikkeling van elektronica bij Engineering Spirit

Taal: Nederlands 💻 ca. 3 min

Als elektronica bedrijf helpen wij onze klanten om hun product beter op de markt te laten aansluiten én tegelijkertijd zelfs zo’n 30-50% goedkoper te maken. Dat werkt en loont voor producten die in serie geproduceerd worden. Doordat wij de elektronica geheel verzorgen, kunnen onze klanten zich weer volledig op hun eigen expertise concentreren.

Wij hebben een aanpak waarbij we met de klant kijken hoe het mogelijk is een product beter op de markt aan te laten sluiten en de kosten te verlagen.

Wilt u meer weten? Bel of stuur een bericht.

...see more... ...see less...
Vermijd de 3 grootste Valkuilen bij ontwikkeling van elektronica | Engineering Spirit BV

Vermijd de 3 grootste Valkuilen bij ontwikkeling van elektronica

Taal: Nederlands 💻 18 min

Een seminar met op een rij, hoe de 3 grootste Valkuilen bij ontwikkeling van elektronica vermeden kunnen worden. Daarmee kunt u het efficiëntste ontwikkeltraject organiseren.

Dit online-seminar is bedoeld voor bedrijven die een product met elektronica gaan ontwikkelen of optimaliseren. Het kan hen helpen het beste product te realiseren door optimaal van hun elektronica ontwikkelaar gebruik te maken.

Wilt u meer weten? Bel of stuur een bericht.

...see more... ...see less...