• Home
  • >
  • Elektronica voor HVAC systeem met veiligheid vlg IEC 13849

Elektronica voor een smart HVAC systeem.

Elektronica voor HVAC systeem met veiligheid vlg IEC 13849

Elektronica voor HVAC systeem met veiligheid vlg IEC 13849 | Engineering Spirit BV

Deze speciaal ontworpen besturingsoplossing is van de grond af ontworpen om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen, zoals de EN60335 en IEC 13849. Door gebruik te maken van een veiligheidscircuit, is het mogelijk geweest om de kosten aanzienlijk te verlagen in vergelijking met het gebruik van standaard veiligheidscomponenten.

IoT voor onderhoud op afstand

De oplossing beschikt ook over een IoT-functionaliteit voor onderhoud op afstand. Het systeem kan via een lokaal WiFi-netwerk communiceren om de status en informatie van de apparatuur te delen. Hierdoor kan de service worden gepland voordat de apparatuur uitvalt, en kan zelfs een weersafhankelijke regeling worden gerealiseerd zonder dat er sensoren nodig zijn. Indien WiFi niet beschikbaar is of niet praktisch, kan er ook gebruik gemaakt worden van een optionele 4G/LTE-verbinding.

Deze oplossing is vooral nuttig voor verhuurde apparatuur waar een groot aantal apparaten in gebruik is, zoals in de verhuur van machines en equipment. Door middel van deze technologie kan efficiënter onderhoud geregeld worden en kan het aantal uitvaltijden van de apparaten worden verminderd.

Lees ook over de voordelen van een elektronica ontwerp voor uw apparaat.

Elektronica, controller, verwarming, koeling, ventilatie, HVAC

Elektronica voor een smart HVAC systeem.