• Home
  • >
  • BMS general model

A BMS for an Electric Bicycle battery pack

BMS general model

BMS general model | Engineering Spirit BV

Bij Engineering Spirit BV zijn we trots op onze innovatieve BMS-systemen specifiek ontwikkeld voor accu- en fietsfabrikanten. Ons smart E-bike BMS evaluatiebord is hier een perfect voorbeeld van. Dit BMS-systeem is speciaal ontworpen voor e-bikes en is uitgerust met een aantal unieke functies die de e-bike een stuk veiliger en duurzamer maken.

Een van de belangrijkste functies van ons BMS-systeem is het levensduurverlengingsmechanisme. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van uw e-bike batterij aanzienlijk wordt verlengd, waardoor uw klanten langer plezier van hun e-bike hebben en u een langere garantietijd kunt bieden.

Daarnaast beschikt ons BMS-systeem over een CANbus- en SMbus-interfaces. Hiermee kunt u eenvoudig verbinding maken met uw e-bike en de status van de batterij in real-time volgen.

Ons BMS-systeem is ook uitgerust met een uitlezing van de gebeurtenisgeschiedenis. Zo kunt u eenvoudig zien wanneer er problemen zijn geweest met de batterij en kunt u deze snel oplossen. Dit maakt het afhandelen van garantieclaims een stuk eenvoudiger en bespaart u op onnodige gratis vervangingen.

Als specialist in BMS systemen leveren we oplossingen voor accu- en fietsfabrikanten. Kies voor Engineering Spirit BV en ervaar zelf de voordelen van onze innovatieve BMS-systemen.

Lees ook over de Lithium Battery Management Systeem voor uw apparaat.