Precisie meettechniek

image

Engineering Spirit is ervaren in de ontwikkeling van elektronica met embedded software. Elektronica die geheel voldoet aan de wensen van de klant. Accurate meettechnieken waarbij direct het proces wordt geregeld? Wij ontwikkelen graag een oplossing voor u!

Elektronica op maat

Binnen de medische en laboratoriumwereld, maar ook in de machinebouw en voedselindustrie is Engineering Spirit geen onbekende naam. Onze precisie meettechnieken bieden oplossingen op vele vlakken. Wij zijn zeer ervaren met bijvoorbeeld analoge versterkers en filters, omzettingen van analoog naar digitaal, hoogfrequente elektronica en allerlei andere oplossingen met analoge en digitale elektronica.

Al onze oplossingen zijn uitwerkingen van uw wensen en ideeën in combinatie met onze kennis en ervaring.  Met ons deskundige team beschikt u altijd over uw eigen ontwikkelafdeling. Wij verzorgen de productie en tests van uw meettechnieken en bieden volledige support. Meettechnieken van Engineering Spirit zijn:

  • Hoogwaardig
  • Nauwkeurig
  • Op maat gemaakt

 

Voorbeelden van projecten met deze technologie:

Portable ECG/Holter recorder

Cardiologen maken al jaren dankbaar gebruik van draagbare Holter / ECG (Electro Cardio Graph) recorders, met name voor patiënten met een onregelmatige hartslag.

 

Contact opnemen

Voor meer informatie over meettechnieken kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen en vraagstukken op het gebied van meettechnieken te bespreken.

Neem direct contact op