PLC besturing

Een programmeerbare logische eenheid, ook wel PLC genoemd, wordt veel gebruikt voor de besturing van machines. Engineering Spirit ontwerpt PLC besturing op maat. Fabrikanten kunnen voor hun eigen PLC zelf bepalen welke elektronica erin wordt opgenomen.

Enkele eigenschappen

PLC besturing kent een aantal voordelen. Zo heeft het een groot inspanningsbereik tussen 8 en 26 Vdc en is er geen stabilisatie nodig.  Een PLC is bestand tegen elektrische storing, geluiden en trillingen. De klant kan zelf het programma aanpassen en de interface van de elektronica is vrij te bepalen. Voor het regelen van processen zijn PID regelaars beschikbaar. Afhankelijk van de interfacekaarten die zijn geïnstalleerd en de veldbusnetwerken, leest het PLC-systeem de input op een bepaalde manier en zorgt het voor een correcte besturing.

Uw wensen, onze ontwerpen

Engineering Spirit vertaalt uw producteisen in een PLC die de juiste sturing geeft aan uw machines. De PLC speelt een belangrijke rol in de automatisering.Bespreek uw project met ons en wij zetten de mogelijkheden uiteen.