PCB maken

PCB op maat maken

Bij Engineering Spirit zijn we in staat PCB’s te maken voor diverse toepassingen. Dankzij onze vele jaren aan ervaring en onze uitgebreide actuele kennis, zijn we in staat PCB’s op maat te maken, compleet met embedded software.

Van ontwerp tot productie

De PCB is van groot belang voor bij de ontwikkeling van elektronica. Het ontwikkelteam van Engineering Spirit erkent dit en is in staat uw wensen om te zetten in specificaties, om er daarna een PCB van te maken. We starten met een ontwerp van het schema van de PCB, gevolgd door een daadwerkelijk ontwerp van de PCB zelf. Wilt u uw apparatuur bepaalde functies laten uitvoeren of met elkaar laten communiceren, dan kunnen we embedded software aan de PCB toevoegen. Na goedkeuring en enkele tests kunnen we de fysieke PCB maken in elke gewenste hoeveelheid.

PCB op maat

Vanwege het belang van de PCB voor de ontwikkeling van elektronica naar wens is het noodzakelijk dat we alle producteisen vooraf kennen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om een PCB voor u te maken? Neem dan contactmet ons op en we bespreken de mogelijkheden.