Programmeur, Embedded Software

Werken als Embedded software ontwikkelaar :: Vacature | Engineering Spirit BV

Vacature: Embedded programmeur C/C++

Wij ontwikkelen producten voor toepassingen van onze klanten. Dat zijn steeds weer andere producten.

Binnen ons technisch georiënteerde team, willen we onze capaciteit uitbreiden met een programeur voor Embedded Software.
Je collega’s zijn allen kundig en gedreven, dus daar kun je ook op bouwen. We ondersteunen elkaar dan ook niet alleen met advies en kennis, maar ook met daden.
De verscheidenheid aan projecten maakt het leuk en zal je scherp houden. Wanneer onderzoekstijd nodig is, zorgen we voor die tijd.
We werken samen, om een inkomen te verdienen, dus deel je mee in winst en hebben we een pensioenregeling en goede verzekeringen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Waar je mee bezig kunt

  • C/C++ embedded software (meestal ARM STM32 of ESP32)
  • Bedenken van besturingen en algorithmen.
  • Het maken van ‘nette’ software structuren.
  • Soms Technische PC programma’s in C# of Python
  • Object Oriented software design.

Onze toekomstige ontwikkelaar van Technische / embedded software.

Maatregelen tegen het covid-19:
In ons pand hebben we zeer goede ventilatie en luchtreiniging. Maar als thuis werken kan kijken we hier in overleg naar.

Profiel

Gezien de inhoud van de projecten zijn we op zoek naar een gedreven collega (Embedded) software programmeur met ervaring in C/C++ en C#

Opleiding: een hbo-diploma, bv Elektronica of Informatica of ‘a really good self-made man‘ en we gaan uit van een goede beheersing van het Nederlands en redelijke beheersing van de Engelse taal.

Wij doen niets voor de korte termijn, dus na 6 mnd tijdelijk is een vast contract de bedoeling.Ga in gesprek

Een gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Wij gaan dan specifiek in op de vragen en problemen die u graag opgelost ziet.

We bespreken uw toekomst- en productstrategie. Om u direct verder te helpen, geven we direct een aantal oplossingsrichtingen aan.