• Home
  • >
  • Afstudeer stage

Programmeur, Elektronica ontwikkelaar

Afstudeer stage embedded software/elektronica | Engineering Spirit BV

Gezocht: Stage- / Afstudeerder Embedded Software en Elektronica

Voor stages wordt meestal aan een deelprojekten van een totaal projekt gewerkt, waarbij zeker een sterk (afstudeer) onderwerp op je CV komt te staan!

Afstudeer stage Embedded software voor studenten Elektronica of Informatica met interesse én vaardigheden in Technische en embedded software in C/C++, C#.

Daarbij bepaal je mede welke onderwerpen het best aansluiten op je ontwikkeling. Je kijkt zelf waar je voorkeur naar uitgaat en onderhoudt zelf de contacten met de mensen binnen Engineering Spirit die je kunnen ondersteunen. Je krijgt dus keuzevrijheid, maar neemt ook initiatief en oefent zo direct invloed uit op de groei die je doormaakt.
Meestal zal de stage of afstudeerperiode bestaan uit 100 dagen (ca. 5 mnd).

Doe hier ook de zelftest voor embedded engineers en neem contact op om te horen wat we aan project(en) hebben.

Reageer per e-mail: stage at engineering-spirit.nl


Waar je mee bezig kunt

  • Het schrijven van embedded software in
    C/C++ op ARM of ESP32.
  • Meestal hardware gerelateerd.
  • Het maken van ‘nette’ software structuren.

Jij bent…

…  net als wij, gek van elektronica en embedded software, en dus gedreven, en hebt meer gedaan dan alleen de schoolprojecten.

Gezien de inhoud van de projecten zijn we op zoek naar een gedreven afstudeerder (Embedded) software programmeur met ervaring in C/C++ en liefst ook C#.

Opleiding

Een Bachelor Elektronica of Informatica en we gaan uit van een goede beheersing van het Nederlands en redelijke beheersing van de Engelse taal.

Wat we bieden

Je werkt binnen een team, waarbij we elkaar niet alleen ondersteunen met advies en kennis, maar ook met daden. Je collega’s zijn allen kundig en gedreven, dus daar kun je ook op bouwen. Later zal de verscheidenheid aan projecten je scherp houden, en waar studietijd nodig is, is die beschikbaar.

Tijdens je afstuderen krijg je een vast bedrag per maand voor reis- en andere kosten.
Bij een (later) dienstverband, werken we samen, om een inkomen te verdienen, dus deel je mee in winst en hebben we goede verzekeringen en een pensioenregeling.

Onze toekomstige ontwikkelaar van Technische / embedded software?

We zien graag een ambitie om kort na je afstuderen een functie met leuke uitdagingen te komen vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Doe een zelftest

Tegenwoordig zijn de eisen die door de opleiding gesteld worden zo ingericht, dat voor het daadwerkelijk uitvoeren van de opdracht beperkt tijd overblijft. Daarom is het belangrijk dat een toekomstige afstudeerder voldoende parate kennis meebrengt.

Test hier zelf hoe je aansluit bij ons niveau van projecten.Nodig ook je vrienden uit op deze test te maken, en vergelijk je (eerste!) resultaat...