• Home
  • >
  • Afstudeer stage

Programmeur, Elektronica ontwikkelaar

Afstudeer stage embedded software/elektronica | Engineering Spirit BV

Gezocht: Afstudeerder stage Embedded Software / Elektronica

Ben jij gefascineerd door embedded software?
Vraag dan naar onze afstudeermogelijkheid, want hier krijg je de kans om software/firmware te ontwikkelen voor uitdagende projecten.
Bij ons schrijf je algoritmes voor verschillende processoren, waaronder STM32 ARM, ESP32 en RISC-V, in C/C++, en op de PC in C# en Python.

Voor stages stellen we een project vast, dat sterk op je CV komt te staan!

Doe hier ook de zelftest voor embedded engineers en neem contact op om te horen wat we aan project(en) hebben.

Reageer per e-mail: stage at engineering-spirit.nl

Bij Engineering Spirit investeren we graag in de toekomst, dus als je bij ons afstudeert, willen we graag met je verder.


Waar je mee bezig kunt

  • Het schrijven van embedded software in
    C/C++ bv. STM32, ESP32 of Python en C# op de PC
  • Vooral hardware gerelateerd.
  • Het maken van ‘nette’ software structuren.

Jij bent…

…  net als wij, gek van elektronica en embedded software, en dus gedreven, en hebt meer gedaan dan alleen de schoolprojecten.

Gezien de complexiteit van onze projecten zijn we op zoek naar een gedreven student/afstudeerder die echt verder wil in (Embedded) software met C/C++, Python en C#.

Deze afstudeerstage is vooral geschikt voor studenten die uitgekeken zijn op de eenvoudige schoolprojecten en op zoek zijn naar een uitdagend project waarmee ze hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Opleiding

Een Elektronica of Informatica en we gaan uit van een goede beheersing van het Nederlands en redelijke beheersing van de Engelse taal.

Wat we bieden

Je werkt binnen een team, waarbij we elkaar niet alleen ondersteunen met advies en kennis, maar ook met daden. Je collega’s zijn allen kundig en gedreven, dus daar kun je ook op bouwen. Later zal de verscheidenheid aan projecten je scherp houden, en waar studietijd nodig is, is die beschikbaar.

Tijdens je afstuderen krijg je een vast bedrag per maand voor reis- en andere kosten.
Bij een (later) dienstverband, werken we samen, om een inkomen te verdienen, dus deel je mee in winst en hebben we goede verzekeringen en een pensioenregeling.

Onze toekomstige ontwikkelaar van Technische / embedded software?

We zien graag een ambitie om kort na je afstuderen een functie met leuke uitdagingen te komen vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld omdat wij deze vacature via eigen werving invullen. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.


Doe een zelftest

Tegenwoordig zijn de eisen die door de opleiding gesteld worden zo ingericht, dat voor het daadwerkelijk uitvoeren van de opdracht beperkt tijd overblijft. Daarom is het belangrijk dat een toekomstige afstudeerder voldoende parate kennis meebrengt.

Test hier zelf hoe je aansluit bij ons niveau van projecten.



Nodig ook je vrienden uit op deze test te maken, en vergelijk je (eerste!) resultaat...