Machine automatisering

Machine automatisering

Op weg naar volledige machine automatisering? Bij Engineering Spirit helpen we u graag verder. Wij zijn experts in het ontwikkelen van op maat gemaakte elektronica met of zonder embedded software. Dankzij onze elektronica is procesbesturing, M2M communicatie of het nauwkeurig meten en digitaal uitlezen van gegevens, een feit.

Enkele voorbeelden van machine automatisering

Engineering Spirit denkt met u mee als het gaat om machine automatisering. U zult het ervaren alsof u in het bezit bent van uw eigen ontwikkelafdeling. Onze ontwerpers zetten uw proces in kaart en adviseren u over de mogelijkheden wat betreft machine automatisering. Een voorbeeld van een eerder ontwikkeld systeem is een Battery Management System (BMS) voor de E-bike industrie. Het biedt geavanceerde ondersteuning voor kwaliteitsbewaking, garantieafhandeling en beveiligingen van een accu. Maar ook onze PLC besturing mag in dit voorbeeld niet onderbreken. PLC’s spelen een belangrijke rol in de machine automatisering.

Schakel onze specialisten in

Wij van Engineering Spirit helpen u graag verder met uw machine automatisering. Neem voor meer informatie contact met ons op.