Intrinsieke veiligheid (Atex)

image

Bent u werkzaam in de olie en gas sector of een andere omgeving waar explosiegevaar heerst? Dan moet uw elektronica begrensd worden door intrinsieke veiligheid. Engineering Spirit ontwikkelt elektronica die voldoet aan alle eisen die binnen deze industrieën aan apparatuur wordt gesteld.

Veilig materiaal

Door het begrenzen van zowel stroom (I), als spanning (U) kan intrinsieke veiligheid worden verwezenlijkt. Met behulp van barriers die bij voorkeur op de print worden aangebracht, ontstaan intrinsiek veilige stroomkringen die voldoen aan een van de drie Atex niveaus:

  • Ex-ia
  • Ex-ib
  • Ex-ic

Engineering Spirit biedt oplossingen op vele gebieden. Wij zijn vooral ervaren in intrinsieke veiligheid binnen de olie en gas industrie. Onze organisatie beschikt over een ervaren ontwikkelteam. Deze specialisten staan u graag bij tijdens het creëren van elektronica met intrinsieke veiligheid.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij intrinsieke veiligheid of extra informatie ontvangen? Neem contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk. U kunt gebruikmaken van het contactformulier of bellen naar 085 2733461.

Neem direct contact op

Atex elektronica PCB
PCB with Atex Barriers

 

Atex Logo