Expertise

Precisie meettechniek

Engineering Spirit is ervaren in de ontwikkeling van elektronica met embedded software. Elektronica die geheel voldoet aan de wensen van de klant. Accurate meettechnieken waarbij direct het proces wordt geregeld? Wij ontwikkelen graag een oplossing voor u!

Intrinsieke veiligheid (Atex)

Bent u werkzaam in de olie en gas sector of een andere omgeving waar explosiegevaar heerst? Dan moet uw elektronica begrensd worden door intrinsieke veiligheid. Engineering Spirit ontwikkelt elektronica die voldoet aan alle eisen die binnen deze industrieën aan apparatuur wordt gesteld.

Embedded System

Een embedded system is elektronica met een microcontroller die met programmatuur zijn taken verricht. Van buitenaf is het soms niet te zien dat er inwendig van een processor gebruik gemaakt wordt.

Technische Software

Technische software richt zich vooral op de presentatie en oplossing van algoritmische problemen. Het wordt veelal in industriële en laboratorium toepassingen gebruikt.

Netwerk/Veldbussen

Embedded systemen moeten vaak met de buitenwereld communiceren. De beschikbaarheid van standaard Ethernet / Internet binnen gebouwen creëert al snel de wens dat het embedded systeem via dat netwerk bedienbaar en beheerbaar is.

Internet of Things – Communicatie

Communicatie is inmiddels bij nagenoeg elk apparaat gewenst. Het kan bedraad, of draadloos zijn. Het Axtrel platform voor data-collectie zorgt voor een robuuste ondersteuning en maakt de implementatie eenvoudig.

Android/iOS Apps

Voor sommige toepassingen kan een App voor de weergave van gegevens worden gebruikt. De App kan voor Android of Apple's iOS worden gemaakt.