Embedded Systems

image

Maakt u apparaten die u verkoopt? De elektronica hiervoor kan door integratie en nauwe afstemming vaak veel goedkoper gerealiseerd worden.  Doordat wij de elektronica voor het apparaat ontwerpen met de firmware kunnen zijn ook hoge verwerkingssnelheden mogelijk binnen het gehele Embedded system.

Het systeem wordt op een of meerdere printplaten ondergebracht en van firmware (embedded software) voorzien. Bij productie verzorgen wij ook het testen en evt. afregelen, zodat u uitsluitend betrouwbare elektronica in uw productie verwerkt.

Het proces

Bij aanvang worden de functies van het systeem gedefinieerd en beschreven. Deze worden geïmplementeerd in de elektronica en de embedded software (firmware). Na goedkeuring wordt dit in het gewenste aantal geproduceerd en volledig getest geleverd.
Meestal wordt ook een firmware update mechanisme voorzien, zodat aangepaste versies achteraf eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij een secure bootloader platform, dat garandeerd dat niemand andere dan de juiste firmware in uw apparaat kan programmeren. Tevens beschermt het tegen ‘hacking’ van uw apparaat.

De ervaring

Onze ontwikkelaars werken in teamverband waardoor wordt ervaring optimaal gedeeld. Engineering Spirit heeft ervaring in diverse sectoren waar onder Industrie, Medisch, Laboratoria en Verlichting. De ‘Internet of Things’ (IoT) wordt inmiddels breed toegepast.

Projectvoorbeelden zijn:

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Om te voorkomen dat dit formulier door een computerprogramma wordt ingevuld,
Moet u soms een 'captcha' vraag beantwoorden.