Diensten

Onze focus is productontwikkeling waarbij elektronica is verwerkt. U legt het doel van het apparaat uit, of specificeert welke functies het moet vervullen. Wij denken mee met wat makkelijk kan, of waar lastige punten zitten. Samen komen we dan tot een eindspecificatie waarmee de ontwikkeling wordt gestart en een prototype gemaakt.
Wij werken met goed opgeleide en ervaren ontwikkelaars en ondersteunen u actief in alle benodigde fasen van het project.

Elektronica ontwikkeling

Specifieke en deskundige kennis is vereist bij projecten met ontwikkeling van elektronica. Niet ieder bedrijf heeft deze kennis of de mogelijkheid elektronica op maat te maken. Engineering Spirit kan u hierbij helpen. Wij zijn een professionele en creatieve partner die gespecialiseerd is in elektronica ontwikkeling met embedded software.

Embedded Software

Embedded software is de programmatuur die in apparatuur gebruikt wordt om de verschillende taken te verrichten.

Software

PC en Cloud-Server software bouwen wij voor data opslag en verwerking van gegevens uit de elektronica.

Apps

Voor de weergave van gegevens kan een App (voor Android of Apple) worden gebruikt. Hiertoe bieden wij App ontwikkeling.

Productontwikkeling

Bent u op zoek naar bepaalde elektronica, maar voldoet niets aan uw eisen? Bij Engineering Spirit houden we ons bezig met product ontwikkeling op maat. Wij inventariseren uw producteisen en zetten deze om in goed werkende elektronica.