Embedded software programmeur (C, C++, C#)

Gezocht: Embedded software programmeur

Ontwikkeling van firmware voor de elektronica die wij voor onze klanten ontwikkelen. Het betreft hier meet-, besturings- en communicatiesystemen (en een mix hiervan).
Samen met het ervaren team bedenk je de systeem architectuur en ontwikkelt de embedded software.
Als je ook schemas en PCB’s wil tekenen kunnen eventueel we met taken schuiven.

Hoe

We gebruiken vaak ARM processors, o.a. van ST, maar ook met AVR’s en andere controllers. Als er PC software nodig is, schrijven we die meestal in C#. Schema’s en printen worden in Altium ontworpen.
Je werkt met 3 andere embedded programmeurs/elektronici, meestal ieder aan eigen projecten.
Doordat we voor klanten ontwerpen, is de projectvariëteit groot en werk je niet steeds aan ‘dat ene product’, zoals bij bedrijven die een eigen product maken.

Jij bent

Gezien de inhoud van de projecten zijn we op zoek naar een gedreven collega Embedded software programmeur.
Opleiding: een hbo-diploma Elektronica of Informatica of ‘really good self-made‘ en we gaan uit van een goede beheersing van het Nederlands en redelijke beheersing van de Engelse taal.

Wat we bieden

Je werkt binnen een team, waarbij we elkaar niet alleen ondersteunen met advies en kennis, maar ook met daden. Je collega’s zijn allen kundig en gedreven, dus daar kun je ook op bouwen.
De verscheidenheid aan projecten zal je scherp houden, en waar studie tijd nodig is, is dit beschikbaar.
We werken samen, om een inkomen te verdienen, dus deel je mee in winst en hebben we goede verzekeringen en een pensioenregeling.

Reageer per e-mail: e-mail address
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Gezocht: Stage- / Afstudeerder Embedded en Elektronica

Periode: aug ’19 – jan ’20

1x Afstudeer stage Elektronica voor studenten Elektronica of Informatica met interesse in Technische en embedded software in C/C++, C#.

Voor stages wordt aan deelprojekten van een totaal projekt gewerkt, waarbij zeker een sterk afstudeer onderwerp op je CV komt te staan! Daarbij bepaal jíj welke onderwerpen het best aansluiten op je ontwikkeling. Je kijkt zelf waar je voorkeur naar uitgaat en onderhoudt zelf de contacten met de mensen binnen Engineering Spirit die je kunnen ondersteunen. Je krijgt dus keuzevrijheid, maar neemt ook initiatief en oefent zo direct invloed uit op de groei die je doormaakt.
Meestal zal de stage of afstudeerperiode bestaan uit 100 dagen (ca. 5 mnd). Neem kontakt op om te horen wat we aan project(en) hebben.

Embedded firmware listingWaar je mee bezig kan

  • Het schrijven van Embedded ARM (meestal STM32) en Technische PC programmas.
  • Meestal hardware gerelateerd.
  • Het maken van ‘nette’ software structuren.
  • C# en/of C++ software op ARM of onder Windows.
  • Object Oriented software design.

Profiel

Gezien de inhoud van de afstudeerstages zijn we op zoek naar iemand die ook naast zijn studie tijd aan programmeren en elektronica heeft besteed: onze toekomstige ontwikkelaar van Technische / embedded software. We verwachten dan ook een ambitie om kort na je afstuderen een functie met leuke uitdagingen te komen vervullen.

Opleiding: een hbo-diploma Elektronica of Informatica.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een belangrijk.

Reageer per e-mail: e-mail address
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.