CANbus systeem, real-time toegang

Bestaande industriële netwerken worden vaak gebruikt om embedded systemen met elkaar of met de buitenwereld te laten communiceren. Het bedienen en beheersen van deze systemen vereisen speciale toepassingen in uw netwerk. Een CANbus systeem is een van de vele toepassingen u aan uw netwerk kunt toevoegen om toegang tot actuele data in de systemen te krijgen.

Altijd de juiste informatie

Met een hoogwaardig, desgewenst op maat gemaakt, CANbus systeem kunnen diverse apparaten die zijn aangesloten op de bus, gegevens doorsturen naar, of opvragen van anderen. Uw CANbus communicatie verloopt soepel en biedt u betrouwbare, directe toegang tot procesinstellingen en procesparameters. Engineering Spirit is gespecialiseerd in elektronica oplossingen op maat. Uw specifieke wensen voor een CANbus systeem worden door ons vertaald in een optimaal werkende elektronica. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor:

  • Een CANbus systeem op maat
  • Embedded software van hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies

Zekerheid met CANbus

Ieder CANbus systeem dat onze fabriek verlaat is uitvoerig getest. De betrouwbaarheid is daardoor uitzonderlijk hoog. Heeft u nog vragen over een CANbus systeem op maat? Maak gebruik van ons contactformulier of bel direct naar 085 2733461.