Besturingssoftware

Bent u op zoek naar besturingssoftware om uw productieproces niet alleen aan te sturen, maar ook nauwkeurig in kaart te kunnen brengen? Dan hebben wij de oplossing. Engineering Spirit ontwikkelt elektronica die voldoet aan alle eisen en waarmee machinebesturing, procesuitwisseling en het opvragen van (real-time) procesinformatie mogelijk is.

Ontwikkeling op maat

Engineering Spirit beschikt over jarenlange ervaring en heeft veel deskundige en specialistische kennis in huis. Het ontwikkelen van besturingssoftware is een van onze expertises, waarbij we ons vooral richten op technische en embedded software. Ook netwerk/veldbussen, het Axtrel IoT platform en apps behoren tot de mogelijkheden. Reeds eerder hebben wij binnen de gasindustrie elektronica systemen ontwikkeld, waarbij analoge en digitale meetpunten gebruikt werden voor de regeling van een proces. De juiste besturingssoftware toevoegen zorgde ervoor dat niet alleen procesbewaking, maar ook procesbesturing mogelijk was.

Onze besturingssoftware wordt geheel toegespitst op uw wensen en processen. De software kan meerdere talen ondersteunen en is geschikt om op alle belangrijke Linux of Windows versies te werken.

Meer weten over besturingssoftware?

Wilt u weten wat de mogelijkheden op het gebied van besturingssoftware voor u zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u van deskundig advies kunnen voorzien.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Om te voorkomen dat dit formulier door een computerprogramma wordt ingevuld,
vragen wij u hieronder te bevestigen dat u geen robot bent.