• Home
  • >
  • Maatwerk PLC, het beste van 2 werelden

Bespaar op elektronica met een op maat gemaakte printplaat

Maatwerk PLC, het beste van 2 werelden


Omdat PLC’s voor seriematige producties (te) duur zijn, ontwikkelen wij voor die toepassingen op maat gemaakte elektronica als embedded PLC. Deze elektronica kan op dezelfde manier en met dezelfde talen geprogrammeerd worden als andere PLCs.

Daarom het beste van 2 werelden!

Bespaar op elektronica met een op maat gemaakte printplaat

Een machine besturingssysteem bestaat vaak uit meerdere standaard modules met als centrale besturing de PLC. Nadelen zijn de hoge kosten, de overvloedige interne bekabeling en de inbouwruimte. Het samenvoegen van alle elektronica op één printplaat heeft enorme voordelen. Dit vermindert zowel de interne bekabeling en montage tijd, de ruimtebehoefte en het vereenvoudigt de inkoop. Bovendien is de elektronica volledig getest.
Een grote besparing op de kosten!

Bespaar op uw programma

Waarschijnlijk is uw huidige oplossing (of prototype) opgebouwd met een standaard PLC en dus geprogrammeerd in PLC taal. In tegenstelling tot andere op maat gemaakte elektronica die in C/C++ geprogrammeerd wordt, kan onze elektronica wél met PLC-taal overweg. Dit betekent dat uw huidige programma overgenomen kan worden, wat kosten bespaart en de kans op kinderziektes verkleint.

Toekomstbestendig

U gaat uw apparaat waarschijnlijk vele jaren gebruiken en wellicht wilt u in de toekomst verbeteringen of aanpassingen aanbrengen. Met onze op maat gemaakte programmatuur kunt u zelf wijzigingen aanbrengen zonder dat er communicatietijd verloren gaat aan toeleveranciers of externe programmeurs. Aanpassingen doen wordt een kwestie van uren in plaats van weken. Bovendien wordt PLC-programmeertaal op vele technische opleidingen onderwezen, waardoor PLC-programmeurs beter beschikbaar zijn dan C/C++ programmeurs.

Het maken van een ‘custom PLC’ gaat middels een elektronica ontwikkeling. Dat levert dan de printplaat die in een behuizing, of direct in het apparaat kan worden geplaatst.


Actie
Neem nú contact op om te besparen met een op maat gemaakte PLC.

Met één telefoontje weet u het al.