Apparatenbouw

Elektronica oplossingen voor apparatenbouw

Apparaat besturingU bent actief in de instrumenten- of apparatenbouw en zoekt een betrouwbare partner voor uw maatwerk elektronica ontwikkelingen? Bij Engineering Spirit bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring, zijn in het bezit van specialistische en deskundige kennis en hebben vele bedrijven binnen de apparatenbouw reeds van passende elektronica oplossingen voorzien.

Engineering Spirit ontwikkelt elektronica die voldoet aan uw eisen met toevoeging van ons, van handigheden waar u eventeel later gebruik van zult maken. Hierdoor zijn wij de perfecte partner als het gaat om op maat gemaakte en innovatieve elektronica voor de apparatenbouw.

Elektronica op maat

De ontwikkeling van hoogwaardige elektronica is één van onze expertises. Elektronica die we kunnen voorzien van embedded software waardoor realtime procesinformatie opvragen en een optimale machinebesturing mogelijk is.
Meestal wordt ook een firmware update mechanisme voorzien, zodat aangepaste versies achteraf eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij een secure bootloader platform, dat garandeerd dat niemand andere dan de juiste firmware in uw apparaat kan programmeren. Tevens beschermt het tegen ‘hacking’ van uw apparaat.

Voor klanten, die ook actief zijn in de apparatenbouw hebben wij bijvoorbeeld speciale besturingen voor een industriële laser en gas meetapparatuur ontworpen. Deze zijn van bediening op afstand voorzien met Ethernet en het Modbus protocol.
Engineering Spirit biedt daarnaast nog talloze mogelijkheden voor bedrijven in de apparatenbouw voor het integratie van sensoren en speciale aansturingen.

Meer informatie

Wilt u weten wat we voor uw onderneming kunnen betekenen binnen de apparatenbouw? Neem dan nu contact met ons op, wij denken graag met u mee over een passende oplossing.