Elektronica ontwerpburo voor meet en besturings oplossingen

Static map

Engineering Spirit BV
Angstelkade 2A-1.11
3631 NA   Nieuwersluis
The Netherlands

Plus code: 6X2W+VM Nieuwersluis

Ingenieursburo Engineering Spirit

Bij Engineering Spirit BV zijn we al jaar de betrouwbare partner voor onze klanten als het gaat om het ontwikkelen en leveren van elektronica producten. We helpen onze klanten al sinds 1991 om hun producten te onderhouden, te vernieuwen en te optimaliseren, zodat ze in hun marktsegment een leidende positie kunnen innemen.

Daarnaast bieden we onze klanten de unieke mogelijkheid om zelf de controle te houden over hun embedded software, zelfs als ze niet goed met C of C++ overweg kunnen. Dankzij onze ervaring in PLC programmering (met IEC 61131-3) kunnen we ook PLC’s in onze systemen integreren.

Kies voor Engineering Spirit BV, de betrouwbare partner voor al uw elektronica ontwerpbehoeften.

We ontwikkelen elektronica voor bedrijven die seriematig apparaten en machines bouwen. Wij doen dit zó, dat de oplossing optimaal is, en de kosten laag zijn. We staan dicht bij onze klant waarbij we als ontwikkelafdeling voor hen opereren, zodat ze niet de kosten en zorgen van een eigen afdeling hoeven te dragen.

Met onze oplossingen behoudt u de mogelijk zelf controle te houden over de embedded software, en daarmee beschermt u uw investering én uw technologie.

Lid van FHI (Federatie Het Instrument) - Industriële elektronica .


Wij opereren wereldwijd; ons kantoor in Centraal Nederland is binnen een uur of minder bereikbaar vanuit de regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, maar ook Breda, Nijmegen, Arnhem en Twente.


Elektronica ontwerpburo voor meet en besturings oplossingen | Engineering Spirit BV
Blijf op de hoogte

Wij nodigen u uit om u in te schrijven voor onze Tips en Whitepapers.

We zijn zeer terughoudend in het sturen van mails, en sturen informatieve berichten. In het algemeen, niet vaker dan 1 maal per 3-6 maanden.