Elektronica ontwerpburo voor meet- en besturings oplossingen

Static map

Engineering Spirit BV
Angstelkade 2A-1.11
3631 NA   Nieuwersluis
The Netherlands

Plus code: 6X2W+VM Nieuwersluis

Ingenieursburo Engineering Spirit

Al sinds 1991 is Engineering Spirit BV voor haar klanten het elektronica ontwerpburo dat elektronica producten ontwikkelt en levert. In die jaar, hebben we onze klanten steeds geholpen met het vernieuwen en optimaliseren van hun producten zodat zij in hun marktsegment leidend konden zijn.
In die tijd merkte we dat veel klanten graag de mogelijkheid hebben om hun embedded software zelf onder controle houden, maar niet goed met C of C++ overweg konden.
Omdat ze wél PLC’s kunnen programmeren (met IEC 61131-3) hebben we PLC programmering naar onze systemen gebracht.

We ontwikkelen elektronica voor bedrijven die seriematig apparaten en machines bouwen. Wij doen dit zó, dat de oplossing optimaal is, en de kosten laag zijn. We staan dicht bij onze klant waarbij we als ontwikkelafdeling voor hen opereren, zodat ze niet de kosten en zorgen van een eigen afdeling hoeven te dragen.

Met onze oplossingen behouden ze echter de mogelijk zelf controle te houden over de embedded software, en beschermen daarmee hun investering én hun technologie.

Lid van FHI (Federatie Het Instrument) - Industriële elektronica .


Vanuit ons kantoor, in het midden van het land, bedienen we de regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, maar ook Breda, Nijmegen, Arnhem en Twente. Behalve Nederlandse voor bedrijven, werken we ook voor een aantal internationale bedrijven.


Elektronica ontwerpburo voor meet- en besturings oplossingen | Engineering Spirit BV
Blijf op de hoogte

Wij nodigen u uit om u in te schrijven voor onze Tips en Whitepapers.

We zijn zeer terughoudend in het sturen van mails, en sturen informatieve berichten. In het algemeen, niet vaker dan 1 maal per 3-6 maanden.

0

BEDRIJFS LEEFTIJD

0

GEM. JAREN KLANTRELATIE

0

PRODUCT ONTWERPEN
video placeholder

Bijzonder

Voor ons is het heerlijk om de ontwikkelingen op het gebied van elektronica en Embedded software te volgen. Nieuwe mogelijkheden vertalen zich na enige tijd ook in betere producten voor onze klanten.

In een recent project hebben we een geavanceerd meer-kanaals ultra-soon systeem gemaakt, dat via USB 3.0 met hoge snelheid de informatie naar de PC stuurt. Hierdoor kunnen duizenden metingen per sekonde worden verstuurd. Voor de gebruiker betekent dit een hogere meet resolutie dan bij andere instrumenten.


Ga in gesprek

Een gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Wij gaan dan specifiek in op de vragen en problemen die u graag opgelost ziet.

We bespreken uw toekomst- en productstrategie. Om u direct verder te helpen, geven we direct een aantal oplossingsrichtingen aan.