engineering
Hardware / software Design
Engineering Spirit BV

Engineering Spirit ontwikkelt en levert elektronica oplossingen

Static map

Engineering Spirit

Al sinds 1991 ontwikkelt en levert Engineering Spirit BV elektronica producten aan haar klanten. In die jaar, hebben we onze klanten steeds geholpen met het vernieuwen en optimaliseren van hun producten zodat zij in hun marktsegment leidend konden zijn.

We willen dicht bij onze klant staan en als ontwikkelafdeling voor hen opereren, zodat ze niet de kosten en zorgen van een eigen afdeling hoeven te dragen.

Vanuit ons kantoor, in het midden van het land, bedienen we behalve Nederlandse, ook een aantal internationale bedrijven.


about image

Blijf op de hoogte

Wij nodigen u uit om u in te schrijven op onze mailing list.

We zijn zeer terughoudend in het sturen van mails, en sturen alleen belangrijke berichten. In het algemeen, niet vaker dan 1 maal per 3-6 maanden.

0

BEDRIJFS LEEFTIJD

0

GEM. JAREN KLANTRELATIE

0

PRODUCT ONTWERPEN
video placeholder

Bijzonder

Voor ons is het heerlijk om de ontwikkelingen op het gebied van elektronica en Embedded software te volgen. Nieuwe mogelijkheden vertalen zich na enige tijd ook in betere producten voor onze klanten.

In een recent project hebben we een geavanceerd meer-kanaals ultra-soon systeem gemaakt, dat via USB 3.0 met hoge snelheid de informatie naar de PC stuurt. Hierdoor kunnen duizenden metingen per sekonde worden verstuurd. Voor de gebruiker betekent dit een hogere meet resolutie dan bij andere instrumenten.


Ga in gesprek

Een gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Wij gaan dan specifiek in op de vragen en problemen die u graag opgelost ziet.

We bespreken uw toekomst- en productstrategie en geven, daar waar mogelijk, direct een aantal oplossingsrichtingen aan, die u verder kunnen helpen.